Thursday, June 1, 2017

Nutrivix dijeta

NUTRIVIX DIJETAPORUCIVANJE BOSNA


Mozete porucucite preko sajtova iznad u zavisnosti iz koje ste drzave. Mozete poruciti i preko popunjavanja ON LINE FORME OVDE

Mozete poruciti i preko Vibera, SMS ili pozivnom na broj +381 64 3645 946

CENA BOSNA: 55.80 KM
CENA SRBIJA: 3350 dinara.
IZGUBITE KILOGRAME NA ZDRAV NAČIN - 6 AKTIVNIH KOMPONENTI VAM POMAŽE U TOME
- 100% prirodni preparat sa biljnim ekstraktima najvećeg kvaliteta
- Istovremeno dejstvo na smanjenje telesne težine, peristatiku creva i poboljšanje opšte zdravstvene slike uz smanjenje holesterola
- Podstiče razgradnju masti i stimuliše međućelijsku razmenu materije i energije
- Dovodi do smanjenja apetita
- Doprinosi pravilnom lučenju i pospešuje lučenje unutrašnjih žlezda (jetra, žuč, pankreas)
- Pojačava izbacivanje toksičnih materija iz organizma
- Pojačava mikrocirkulaciju u tkivu, tako da dolazi i do smanjenja celulita
- Ima diuretski efekat tj. potpomaže eliminaciju viška vode iz organizma.

PORUCIVANJE SRBIJA


PORUCIVANJE BOSNA


Mozete porucucite preko sajtova iznad u zavisnosti iz koje ste drzave. Mozete poruciti i preko popunjavanja ON LINE FORME OVDE . 

Mozete poruciti i preko Vibera, SMS ili pozivnom na broj +381 64 3645 946

CENA BOSNA: 55.80 KM
CENA SRBIJA: 3350 dinara.
ZELENI ČAJ - Camellia Sinensis
Biljka koja se koristi više od 1000 godina kao stimulans nervnog sistema, kao diuretik i koagulant. Utiče povoljno na rad srca i krvni pritisak, na varenje i održavanje nivoa šećera u krvi. Sadrži veliku količinu antioksidanasa i polifenola, a polifenoli su jedinjenja koja štite ćelije od štetnog dejstva slobodnih radikala, te na taj način pomažu zaštiti organizma od mnogih štetnih bolesti, kao i od starenja. Naš ekstrakt zelenog čaja sadrzi 40% polifenola. U zelenom čaju se nalaze teofilin, kofein i teobromin koji stimulišu nervni i kardiovaskularni sistem. Visok sadržaj polifenola dovodi i do snižavanja holesterola tj. povećavanja "dobrog" holesterola LDL. Zeleni čaj može dovesti i do smanjenja telesne mase zbog povećanja potrošnje energije, kao i povećanja oksidacije masti za 17%


SENA - Cassia Angustifolia
Biljka koja raste u Aziji i Africi. Dodatak Nutrivixu zbog izuzetnog dejstva na peristatiku creva i čišćenje jer je veoma bitno izbaciti nepotrebne nagomilane supstance u organizmu. Uspešno se koristi za pražnjenje creva, i često se koristi u vidu čaja za spečavanje zatvora tj. njegovo otklanjanje.


Krusina - Rhamnus Frangula
Koristi se kao pouzdan laksans. Izuzetno efikasna protiv zatvora i podstiče peristatiku debelog creva. Podstiče rad jetre, žuči i pankreasa tako da svojim širokim dejstvom upotpunjava svojstva Nutrivix-a. Njena lekovita svojstva su otkrivena jos u 16. veku.


ARTIČOKA - Cynara Scolymus
Artičoka sadrži obilje minerala i vitamina, ali i aktivnih supstanci koje joj daju lekovitu moć. Artičoka pospešuje lučenje žuči, pospešuje varenje hrane i poboljšava probavu, deluje laksativno, ima blago diuretično dejstvo. Odlična je za detoksikaciju. Izlučenjem žuči, razgrađuje se holesterol, a samim tim ubrzava metabolizam. Usled bolje razgradnje masnoća, mozak daje sasvim drugu informaciju o potrebnoj energiji te nam se time smanjuje apetit.


Breza - Betula Pendula
Breza je jedna od najprimenjenijh biljaka u tradicionalnoj medicini. Korisit se i kora, i pupoljci, i lišće i stablo. Listovi breze imaju diuretičko dejstvo i pomažu čišćenju organizma. Čaj od breze se koristi za lečenje infekcija mokraćnih kanala, za razbijanje i izbacivanje kamena u bubrezima, artritisa, reume, celulita.


Mozete porucucite preko sajtova iznad u zavisnosti iz koje ste drzave. Mozete poruciti i preko popunjavanja ON LINE FORME OVDE . 

Mozete poruciti i preko Vibera, SMS ili pozivnom na broj +381 64 3645 946

CENA BOSNA: 55.80 KM
CENA SRBIJA: 3350 dinara.No comments:

Post a Comment